Ankara Asansör Bakımı

Ankara Asansör Bakımı Firması Size Nasıl Yardımcı Olur?

Asansörler uzun süre kullanılacak ürünlerdir. Bu nedenle asansör bakımlarının düzenli ve uzman ekipler tarafından yapılması gerekir. Asansör bakımının nasıl yapılacağına dair esaslar Asansör Yönetmeliği'ne göre belirlenmiştir. Bu yönetmelik ile asansör kazalarının önlenmesi, can ve mal kaybı gibi üzücü olayların yaşanmaması hedeflenmektedir. Şirketimizin uzun yıllara dayanan tecrübesi ile asansör bakımında da işini titizlik ile yapmaktadır. Montajını yaptığımız asansörlerin periyodik bakımları ve diğer asansörler için bakımlar sağlamaktayız. Garanti süresi kapsamında bakımlar mutlaka asansörü takan şirket tarafından yapılmalıdır. Şirketimizden aldığınız asansörün bakımından 1 yıl süre ile şirketimiz sorumludur. Bir yıllık süre dolduktan sonra bakım periyotları belirlenir ve tekrar anlaşma yapılır. İlk yıl yaptığımız bakımlar ücretsizdir. Daha sonraki yıllar için yapılacak aylık ve yıllık bakımlar ücretlendirilir. Ankara asansör bakımı için uygun fiyatlarımız hakkında bilgi sahibi olmak için bizi arayabilirsiniz. Her asansörün mutlaka bakıma ihtiyacı vardır. Düzenli olarak yapılan bakımlar ile asansör uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Ankara Asansör Bakımı Sırasında Yapılması Gerekenler Nelerdir? 

Ankara Asansör bakımı belli aralıklar ile yapılan işlemleri içerir. Bu işlemlerin başında makine dairesinin temizlenmesi gelir. Bu işlem her ay düzenli olarak tekrarlanmalıdır. Makine ve motor temizliği de bir diğer bakım işlemidir. Bu işlem sırasında ekipman lastikleri de kontrol edilerek, gerekirse yağlanır. Bakım ekibimiz tüm parçaları titizlik ile kontrol ederek, yapılması gereken işlemleri yaparlar. Ankara asansör bakımı ile hem apartman hem de iş yerlerindeki asansörlere için gereken tüm bakımlar, uzman ekiplerce yapılır. Asansör bakımı sırasında yapılan bir diğer işlem ise yağ ve rulman gresinin seviyesinin kontrol edilmesidir. Gerekirse yağ eklenir ve temizliği de yapılır. Motor kontaktörlerinin kontrolü de yapılır ve temizlenerek bir diğer işlem basamağına geçilir. Asansör iç aksamının kontrollerinden sonra kumanda panosu da kontrol edilerek temizlenir. Çalışmayan bir kontrol elemanı varsa, tamir edilir. Asansörün durması çok önemlidir. Bu nedenle motor fren ayarı düzgün yapılmalıdır. Güvenli asansör kullanımı için gerekli ayarlar yapılarak, asansörün freni de düzeltilmelidir. Asansörü kullanan herkes için önemli olan kapı ayarları da yapılmalıdır. Bu ayarlar Ankara asansör bakımı işlemlerinin temel basamakları arasındandır. Kapıların menteşeleri, kilit ve fişlerinin de kontrolü yapılır. Otomatik kapı kat ve kabin eşiklerinin de temizlenmesi gerekir. Asansör kabinin alt ve üst kısımlarının da temizlenmesi doğru ve güvenli bir asansör bakımı için gereklidir. Kabin içindeki alarm ve dur butonlarının da çalışır halde olup olmadığı kontrol edilmelidir. Arızalar varsa mutlaka tamir edilmelidir. Asansörde yaşanacak aksaklıklarda ve asansörde kalma gibi durumlarda bu butonları çalışır halde olması çok önemlidir. Asansör bakımı sırasında bu özel ayrıntılara dikkat ederek hem sizin hem de sevdiklerinizin güvenliğini sağlıyoruz. Bakımların zamanında ve eksiksiz yapılması güvenli bir ulaşım sağlar. ankara asansör bakımı hizmetlerimiz ile aylık ve yıllık periyotlar ile asansör bakımlarını yapıyoruz.
Asansör bakımı doğru eleman ile doğru ekipmanın birleşimi ile en iyi şekilde yapılır. Şirketimiz bünyesindeki tüm bakım elemanlarımız işinin uzmanı olan kişiler arasından seçilmektedir. En kaliteli yağ ve bakım aletleri ile asansör bakımları yapılır. Bir asansörün en önemli parçalarından biri taşıyıcı halatlardır. Bu halatların kuyu boyunca kontrol edilmesi gerekir. Bu çelik halatlarda zamanla deformeler meydana gelebilir. Aşınan kısımlar tamir edilmeli ya da tamir edilemeyecek derece olan halatlar mutlaka değiştirilmelidir. Halatların çok hasarlı olduğu durumlarda, halatlar değişene dek asansör kullanıma kapatılır. Asansöre kırmızı asansör etiketi yapıştırılır. Ankara asansör bakımı sırasında elemanlarımız tespit ettiği aksaklıklara göre asansör etiketleri yapıştırırlar. Bu etiketlerin önemi çok büyüktür. Sorunsuz olan asansörler için yeşil etiket kullanılır. Bu asansörlere güvenle binebilirsiniz. Kırmızı uyarı etiketi yapıştırılan asansörlerin kullanımı ise çok tehlikelidir. Bu asansör etiketlerinin hepsi uyarıcı asansör etiketleri olarak adlandırılır. Etiketin türüne göre gerekli bakım ve tamir işlemleri gerçekleştirildikten sonra asansör kullanıma açılır.
Asansör bakımının önemli basamakları arasında uyarı için gerekli sistemlerin çalışıp çalışmadığının kontrolü vardır. Asansör kazaları sırasında haberleşme ve imdat sistemlerinin önemi tartışılmazdır. Bu nedenle bakım sırasında kabin içi acil durum sistemleri kontrol edilir ve gerekirse tamir edilir. Kat ve kabin için talimatlar da kontrol edilir eğer yoksa yenisi yapıştırılarak bakım tamamlanır. Ankara asansör bakımı şirketi olarak eksiksiz ve kaliteli hizmeti ile sizin hizmetinizdeyiz.

Asansör Bakım Hataları

Ankara Asansör bakımı içinde yapılan en büyük ve yaygın hata düzenli olarak bakımların yapılmamasıdır. Bunun için şirketimiz ile iletişime geçerek gerekli bakım planını yaptırabilirsiniz. Ekibimiz gerekli tarihleri takip eder ve bakım öncesi sizi bilgilendirir. Uygun fiyatlarımız hakkında bilgi almak için bizi aramanız yeterlidir. Kısa süre içinde keşif için gelen ekiplerimiz hem bakım hem de varsa arıza için yapılacak işlemleri belirler. Doğru ve zamanında yapılan bakım işlemleri ile asansör daha uzun zaman kullanılabilir. Bakımları doğru ve zamanında yapılan asansörler yük taşıma ve insan taşıma için güvenli hale gelir. Ankara asansör bakımı için en çok tercih edilen şirketler arasında olmamızın en büyük nedeni yaptığımız tüm işlerde müşterilerimize güven sağlamamızdır. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren şirketimiz her zaman sizi yardımcı olabilmek için çalışmaya hazırdır. Asansör bakımının işinin uzmanı olmayan ekipleri ile yapılması büyük arızalara neden olur. Ayrıca yanlış kullanılan yağ ve diğer parçalar asansörün kalıcı olarak bozulmasına ve kullanılamaz hale gelmesine de neden olabilir. Siz de hem eviniz hem de iş yerlerinizdeki asansörlerin bakımı için bilinen ve güvenilir şirketler ile çalışın. Uzman kadromuz ve kaliteli hizmetimiz ile bakım işlemlerinizi kolayca yaptırabilirsiniz. Uygun fiyat ve kaliteli hizmetin adresi olarak size, bir telefon kadar yakınız.


Ankara Asansör Bakımı,Asansör Tamiri,Asansör,Ankara Asansör Bakım Firması,Güvenilir Asansör Bakım Firması

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Servis Asansörü

Hidrolik Asansörler

Asansör Nasıl Çalışır?