Asansör Revizyonu

Asansör Revizyonu Hakkında

Binalardaki asansörler zamanla ekonomik ve teknik ömürlerini tamamlarlar; bu durumda hem seyahat kalitesini, hem binanın değer kaybetmesi açısından sistemin yenilenmesini yani asansör revizyonu nu gerektirir.
Anıl Asansör, gelişen teknolojiye paralel olarak, güvenli, verimli, konforlu, ekonomik ve estetik açıdan orantılı sistemlerle mevcut tesisinizi yeniler.

Asansör Revizyonu Neden Önemlidir?

Asansörler de arabalar gibi ekonomik ömürlerini zamanla tamamlarlar. Mekanik aksamlar yıpranır ve arızalara sebebiyet verir. Zaman içerisinde yıpranmış ve tehlike arz eden asansörler hem estetik hem de güvenlik açısından tehlikeli durumlar meydana getirebilir. Bu yüzden asansör revizyonunun yapılması gereklidir
Asansör revizyonu  size sadece estetik yenilik getirmez, yeni güvenlik standartları, daha az bekleme süresi, seyir konforu, düşük arızalanma oranı ve enerji tasarrufu da sağlar. Yeni güvenlik önlemleri, kilit yapıları motor farklılıkları gibi birçok etken vardır. Her malzemenin belirli bir ömrü vardır.

Asansör Revizyonu Avantajları

* Güvenli kullanım sağlanmış olur ki,  asansör revizyonunda “güvenlik” en önemli avantajlardandır
* Asansör revizyonunun bir diğer faydası olarak; teknoloji ve tasarımların sürekli geliştiği ve çağı takip ettiği düşünüldüğünde , estetik ve şık bir görünüme sahip bir asansör,  işlevselliğinin yanında görsel olarak da binanıza zenginlik katacaktır.
* Revizyon yapılmış bir asansör, çok daha performanslı çalışacaktır, bu durum kullanıcılarına büyük bir konfor sağlar. Ayrıca, daha hızlı seyir, daha az bekleme, daha az arıza gibi pek çok avantaj ve konfor asansör revizyonu sayesinde kullanıcılara sağlanmış olur.
* Enerji tasarrufu açısından da asansörün revizyonu, son derece önemlidir.
CE belgesine sahip malzemeler ile müşterilerine ankara asansör olarak asansör revizyonu hizmeti veren Anıl Asansör, çabuk bozulan, yıpranmış ve güvenliğinizi tehdit eden bir asansörü revize edip, güvenliği ve konforu sağlayan asansörleri sizlere sunmaktadır. Binanın yapısı, kullanıcıların beklentileri ve dilekleri Anıl Asansör için son derece önemlidir. Uzman ve tecrübeli teknik personelimiz, müşterilerimizin bu istek ve ihtiyaçlarını da ankara asansör bakımı göz önünde bulundurarak en uygun şekilde asansör revizyonunu sağlamaktadır.
İnsanların asansör kullanımı konusunda yaşadıkları en büyük sıkıntılardan biri elektrik kesintileri oluyor. Çünkü elektriğin kesilmesi demek kişinin asansörde kalması anlamına gelebiliyor. Toki asansör modelleri ise elektrik kesilmesi durumunda kontrollü şekilde asansör en yakın kata gelecektir. Sonrasında ise kapılar açılacak ve içindeki kişiler sorunsuzca tahliye edilecektir. Tokilerde kullanılan asansörler standartlara tamamen uygun şekilde hazırlanmaktadır. Aynı zamanda yedek parça ve teknik servis anlamında da herhangi bir olumsuzluğun oluşmasının önüne geçilmektedir. Güvenli ve sorunsuz şekilde katlar arasında iniş çıkış yapılabilmesi adına kullanılacak asansörler ile alakalı ise tüm detayların üzerinde durulması önemlidir. İnsanlar, asansörler konusunda herhangi bir sorun oluşmaması adına http://www.anilasansor.com adresini ziyaret ederek akıllarındaki soru işaretlerine cevap alabilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Servis Asansörü

Hidrolik Asansörler

Asansör Nasıl Çalışır?